CAZURA: vakantiehuizen ACLVB

cavalaire sur mer
16.11.2023

Cazura, dat staat voor thuiskomen in een omgeving van ontspanning en rust. Je verblijft in moderne appartementen aan de Belgische kust of de Côte d'Azur in Frankrijk, allen uitgerust met het nodige comfort zodat je je meteen thuis voelt.

cavalaire sur mer

azur en ardenne

 

Voor alle reservaties in 2024 kan je als VSOA-lid terecht op de website https://www.cazura.be/nl/ van de ACLVB. Als lid geniet je van extra voordelige tarieven op jouw vakantie bij Cazura. Verblijf je voor een langere periode van twee of meer weken dan geniet je eveneens van extra korting.

Je verblijft in moderne appartementen aan de Belgische kust of de Côte d'Azur in Frankrijk, allen uitgerust met het nodige comfort zodat je je meteen thuis voelt.

Onze Belgische vakantiebestemmingen vind je in Blankenberge, Oostende, Middelkerke, Westende, Nieuwpoort en De Panne. Daarnaast kan je via de partner Azur-en-Ardenne een frisse neus ophalen in de uitgestrekte bossen rond het pittoreske dorpje Barvaux. Hou je van warmere temperaturen, dan kan je de Franse zon opzoeken in Cavalaire- sur-Mer.

Wens je te reserveren?

Ga dan naar https://www.cazura.be/nl/ en klik op de knop “verifiëren”' en geef je emailadres, geboortedatum en VSOA-lidnummer in.

Geef daarna de verificatiecode in die je toegestuurd kreeg via e-mail. Je ziet vervolgens de tarieven die voor jou van toepassing zijn, dit wil zeggen met aftrek van de exclusieve korting. Je kan je reservatie nu verder afwerken.