Welkom

 

Fijn je op deze pagina te mogen verwelkomen.

We willen ons graag aan jou voorstellen zodat je weet waarom het VSOA-Onderwijs voor jou de beste keuze is.

Neem een kop koffie bij de hand en neem deze pagina aandachtig door. Het duurt niet lang, want ook wij houden van efficiëntie.

Optimale bescherming

Ben je tijdelijk of vast benoemd? Onderwijzend of ondersteunend personeel? Ben je werkzaam in het katholiek, gemeentelijk, stedelijk of gemeenschapsonderwijs? Het maakt niet uit, op onze hulp kan je rekenen.

Bij het VSOA-Onderwijs geloven we in de kracht van collectiviteit. Als individu sta je vaak alleen met jouw problemen. Samen kunnen we de krachten bundelen, onze stem versterken en onze impact vergroten. 

Word je geconfronteerd met een arbeidsconflict, juridisch dossier, discriminatie of ontslag? Dan staan onze secretarissen voor je klaar om jouw rechten te verdedigen. 

Onze missie bestaat er uit leden bij te staan tijdens cruciale momenten in hun carrière. Als onderwijsprofessionals begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met een loopbaan in het onderwijs en zijn we vastberaden om jou hierin te ondersteunen. Zo garanderen we jou een optimale bescherming.

Een snelle service

Tijd is kostbaar, de juiste informatie onbetaalbaar. Wij doen het voor € 17,50 per maand
Een lidmaatschap bij het VSOA-Onderwijs gaat gepaard met een snelle en persoonlijke dienstverlening. Onze Serviceline beantwoordt jouw vragen binnen de 24 uur en onze secretarissen staan voor jou klaar om je de bijstand te geven die op je dat moment nodig hebt. 

Soms is wachten geen optie
Op de meest onverwachte momenten word je met problemen geconfronteerd. Dan kan het handig zijn om snel advies in te winnen. Dagelijks zet het VSOA-Onderwijs zich in om haar leden snel te informeren over wijzigingen in de regelgeving en een antwoord te geven op prangende vragen. Sluit je vandaag nog aan en geniet van onze snelle dienstverlening. Zo bespaar je jezelf een heleboel kopzorgen.

Straffe koffie

Een VSOA-Onderwijs lidmaatschap opent de deur naar talloze voordelen. Afgezien van de uitstekende diensten die we bieden, geeft een lidmaatschap je toegang tot ons exclusieve voordelenplatform. Hiermee profiteer je van ongeëvenaarde kortingen bij diverse groothandels, kun je voordelig reizen en krijg je de kans om deel te nemen aan boeiende wedstrijden. Lid worden bij het VSOA-Onderwijs is een verstandige keuze! Voor slechts € 17,50 per maand (of € 10 na aftrek van de syndicale premie) word je lid van een snelgroeiende organisatie die zich inzet voor jouw belangen en noden.

Door van deze exclusieve en financieel interessante voordelen en aanbiedingen gebruik te maken, kan je zelfs nog geld verdienen aan je lidmaatschap.

Een overzicht van de aankopen bij het voordelenplatform die een lid in 2022 deed, gaf volgend overzicht:

 

tabel

 

Door gebruik te maken van de aankoopbonnen heeft het lid in kwestie € 531,5 minder moeten betalen voor de aankopen. Wetende dat na aftrek van de syndicale premie, het lidmaatschap nog geen € 90 per jaar bedraagt, heeft dit lid een nettowinst gemaakt van meer dan € 440. Als dat geen straffe koffie is!

 

BANNER