Lid worden

Op het VSOA Onderwijs kan je rekenen; iedere dag opnieuw...

 

 

Wordt u lid van het VSOA Onderwijs dan kiest u voor een jonge, dynamische vakorganisatie in beweging met als topprioriteit een kwaliteitsvolle service naar de leden toe en dit iedere dag opnieuw... De VSOA SERVICELINE is dan ook één van onze troeven! Al onze leden kunnen daar terecht!  Respons gegarandeerd binnen de 24 uur! U zit dus goed bij het VSOA Onderwijs en dit voor slechts 0,21 euro per dag…

 

0,21 euro per dag voor een onderwijsloopbaan zonder zorgen!

Bij het VSOA Onderwijs betalen gepensioneerden en studenten maandelijks 3,95 euro; het personeel in actieve dienst 13,95 euro.  Na aftrek van de syndicale premie betekent dit, dat je als actief personeelslid voor slechts 0,21 euro per dag op het VSOA Onderwijs kan rekenen voor een onderwijsloopbaan zonder zorgen!

Daar houdt het echter niet mee op… Naast een uitgebreide, professionele dienstverlening naar onze leden toe, krijgt u voor dit luttele bedrag tweemaandelijks het  ledenmagazine Argument thuisgestuurd en kan u gratis intekenen op onze digitale Nieuwsbrief. U ontvangt de VSOA Nieuwsbrief dan minimaal 10 keer per jaar in uw mailbox.

Zowel in Argument als in de VSOA Nieuwsbrief vindt u naast heel wat interessante informatie ook het standpunt van het VSOA Onderwijs aangaande actuele onderwijsitems en de  lopende onderhandelingen. Verder wordt ook de concrete toepassing van nieuwe regelgeving uitvoerig toegelicht en in de terugkerende rubriek Vraag & Antwoord geven wij het antwoord op de meest gestelde vragen van de afgelopen maand.

Het VSOA Onderwijs verspreidt ook een aantal handige en interessante brochures met daarin heel wat nuttige informatie aangaande specifieke thema’s uit het onderwijs.  Een overzicht vindt u op onze website. U kan ze gratis aanvragen via info@vsoa-onderwijs.be; u krijgt ze dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Verder willen wij u er ook  nog aan herinneren, dat u als lid van het VSOA Onderwijs kunt genieten  van een aantal exclusieve en financieel interessante voordelen. Deze zijn uitsluitend voorbehouden voor onze leden.

Klik hier voor een overzicht van de voordelen

Download de onthaalbrochure en word vandaag nog lid!

Een aansluitingsformulier kan je krijgen bij de vakbondsafgevaardigde van het VSOA Onderwijs in uw school of centrum, door een mailtje te sturen naar:

  info@vsoa-onderwijs.be  

of door het hieronder te downloaden:

 Aansluitingsformulier

Het aansluitingsformulier stuur je volledig ingevuld én ondertekend met de post terug naar:

                         VSOA Onderwijs 
                    Boudewijnlaan 20-21 

                          1000 BRUSSEL

Meer informatie omtrent de aansluitingsmodaliteiten vind je onder het item: " Hoe word je lid? ".

Delen: