Kom Op Tegen Kanker

De Groote Oorlog van de Kleine Belg

Nagenoeg iedereen kent wel iemand die patiënt of slachtoffer geworden is van kanker. Gelukkig bestaat er ook een organisatie zoals Kom op tegen kanker die samen met heel wat mensen en verenigingen solidair de strijd aanbindt tegen deze vreselijke ziekte.

De Liberale Vakbond ACLVB, VSOA, Solidariteit voor het gezin en de Liberale mutualiteiten willen ook hun solidariteit betuigen en organiseren een benefietavond, eveneens toegankelijk voor het ruime publiek.

Op woensdag 10 september 2014, komen de poppy folkband Folgazan samen met Yves Bondue naar Vooruit in Gent met De Groote Oorlog van de Kleine Belg. Drama, verdriet, haat, angst, woede, maar ook spanning, humor en vreugde zijn de ingrediënten van dit aangrijpende liedjesprogramma. In anderhalf uur tijd roepen 8 muzikanten en beelden uit WO I, de sfeer van weleer opnieuw op.Programma

    • 19.15 u: onthaal
    • 19.45 u: officiële overhandiging cheque
    • 20.00 u: voorstelling
    • 21.30 u: receptie
    • 23.00 u: einde

Tickets

De ticketprijs voor deze benefietavond bedraagt 25 euro per persoon voor de voorstelling en een receptie nadien. Zin in een gevarieerde voorstelling met (Nederlandstalige) liedjes afgewisseld met boeiende vertellingen ten voordele van ‘Kom op tegen kanker’?

Schrijf dan nu in via volgende link: https://nl.surveymonkey.com/s/F83KTC7

Overschrijven kan via : Rek. Nr. BE92 2900 0520 9123 met BIC Code GEBABEBB met de vermelding 'KOTK'.


Vragen ?

Contacteer Els Lenders per mail op els.lenders@aclvb.be of per telefoon op nummer 09 24 23 905.

 

Delen: