Dienstverlening zomervakantie 2019

30 juni 2019 - Het VSOA-Onderwijs wenst u een aangename en vooral deugddoende vakantie.
Van 8 juli tot en met 14 augustus 2019 kan u ons voor dringende gevallen iedere werkdag bereiken van 9 u tot 12 u. Dit kan op het algemeen nummer 02 529 81 30 of via mail naar de VSOA Serviceline: serviceline@vsoa-onderwijs.be 
Op 16 augustus 2019 zal het secretariaat van het VSOA-Onderwijs gesloten zijn. Vanaf 19 augustus 2019 geldt opnieuw de gewone dienstverlening.

Aanvraagformulier vanaf 26 maart op “Mijn Onderwijs”

Syndicale premie referentiejaar 2018

11 maart 2019 – Het onderwijspersoneel dat wordt betaald door AgODi krijgt ieder jaar en uiterlijk einde maart een aanvraagformulier voor de syndicale premie toegezonden. Vanaf 26 maart 2019 zal dit formulier digitaal beschikbaar zijn via de portaalsite “Mijn Onderwijs”. Men kan het downloaden en afdrukken via Mijn Onderwijs: Personeel
 

VSOA SERVICELINE

Op het VSOA Onderwijs kan je rekenen; iedere dag opnieuw...

Bij de VSOA SERVICELINE kunnen àl onze leden met hun vragen terecht; zowel telefonisch als via e-mail. Ons streefdoel: “Respons op uw vraag binnen de 24 uur"

Inschrijven op de nieuwsbrief

U kan zich vanaf nu inschrijven voor onze nieuwsbrief...

Vacature begeleider curriculum secundair onderwijs

PROVINCIAAL ONDERWIJS VLAANDEREN

8 juli 2019 - Provinciaal Onderwijs Vlaanderen heeft een vacature voor een begeleider “curriculum secundair onderwijs”.  Klik hier voor meer info.

Vacature beleidsmedewerker in de Vlaamse Onderwijsraad

8 juli 2019 - Zin om even jouw horizon te verleggen en mee te werken aan het onderwijsbeleid?  De Vlor is op zoek naar een beleidsmedewerker met ervaring in het domein Onderwijs-Arbeidsmarkt. Klik hier voor meer info over de vacature.

Haal meer uit je VSOA-lidkaart

18 juni 2019 - AskOLI en mis geen enkele korting meer. OLI wie? OLI wat? AksOLI is een app die alle voordelen bijhoudt van de organisaties waar jij als lid, abonnee of klant mee verbonden bent. Zo krijg je altijd de beste prijs, zonder zoekwerk.

Surf naar de landingspagina van het VSOA op AskOLI

Voordelenpakket

18 juni 2019 - Bij het VSOA heb je je lidgeld zo terugverdiend, een slimme keuze!
Registreer je vandaag nog op www.vsoa-voordelen.be en geniet van het voordelenpakket.
 

Vakantiegeld te laag voor vast benoemd personeel CBE

Centra Basiseducatie

28 mei 2019 - We kregen bericht van AHOVOKS dat de volledig vast benoemde personeelsleden in de CBE een te laag vakantiegeld werd uitbetaald, maar dat dit zo vlug mogelijk wordt rechtgezet. AHOVOKS zal ons in de loop van volgende week informeren over het plan van aanpak hiervoor. De betrokken personeelsleden krijgen via ‘mijn onderwijs’ zelf ook een bericht van AHOVOKS.

 

Gesprekken worden verdergezet in sereniteit en besloten kring

Evaluatiebeleid personeelsleden in onderwijs

17 mei 2019 - De sociale partners in onderwijs kwamen deze week opnieuw bij elkaar om, zoals afgesproken in cao XI, in gesprek te gaan over een herziening van de evaluatieprocedure in het onderwijs. Klik hier voor de persmededeling

Pagina's

Subscribe to VSOA Onderwijs RSS