Zomervakantie 2017

Dienstverlening

30 juni 2017 - Het VSOA Onderwijs wenst u een aangename en vooral deugddoende vakantie. Van 17 juli tot en met 23 juli gaan onze medewerkers er even tussenuit en zal het secretariaat van het VSOA Onderwijs gesloten zijn. Van 3 juli tot en met 14 juli en van 24 juli tot en met 18 augustus 2017 kan u ons voor dringende gevallen iedere werkdag bereiken van 9 u tot 12 u. Dit kan op het algemeen nummer 02 529 81 30 of via mail naar de VSOA Serviceline: serviceline@vsoa-onderwijs.be

Vanaf 21 augustus staan we weer elke werkdag tot uw dienst.

VSOA SERVICELINE

Op het VSOA Onderwijs kan je rekenen; iedere dag opnieuw...

Bij de VSOA SERVICELINE kunnen àl onze leden met hun vragen terecht; zowel telefonisch als via e-mail. Ons streefdoel: “Respons op uw vraag binnen de 24 uur"

Inschrijven op de nieuwsbrief

U kan zich vanaf nu inschrijven voor onze nieuwsbrief...

Einde tijdelijke aanstelling bepaalde duur op 30 juni

Uitgestelde bezoldiging en recht op werkloosheidsuitkering

20 juni 2017 - Een tijdelijke aanstelling voor bepaalde duur eindigt altijd op 30 juni. Men ontvangt dan een formulier C4-Onderwijs  (Afdankingsbewijs). U verneemt hier welke procedure u dan dient te volgen.

Uitgestelde bezoldiging bij vaste benoeming op 1 juli

20 juni 2017 - Tijdelijke personeelsleden wiens opdracht eindigt op 30 juni maken aanspraak op een uitgestelde bezoldiging tijdens juli en augustus (zomervakantie). Wie echter op 1 juli 2017 vast wordt benoemd, zal als vast benoemde tijdens de maanden juli en augustus worden betaald; weliswaar op die voorwaarde dat de verwerking van die vaste benoeming nog in juni 2017 kon gebeuren.
 

Extra zomervoordeel voor onze leden

14 juni 2017 - Voor de zomermaanden juli & augustus voorzien we opnieuw onze topper qua extra acties:

Dubbele korting (40% i.p.v. 20%) op een jaarabonnement op Libelle/Femmes d’Aujourd’hui en Flair NL/FR. Geldig tot en met 31/08/2017.

Surf naar www.magstore.be/dubbel en www.magstore.be/double (ze staan reeds online).

M-decreet 2.0

8 juni 2017 - Een realitycheck voor het M-decreet kopte De Morgen van 8 juli jl. Een terugblik op twee schooljaren M-decreet, leert ons dat er geen sprake is van een massale uittocht uit het buitengewoon onderwijs.  Aan de andere kant worden we vandaag geconfronteerd met 1270 leerlingen die terugstromen naar het buitengewoon onderwijs, afgelopen schooljaar. Het M-decreet is er, maar de klassen, leerkrachten en middelen ontbreken. Ondertussen is het schooljaar voor 1270 kinderen allesbehalve goed verlopen.

Kandideren voor Tijdelijke aanstelling en Tijdelijke aanstelling doorlopende duur

8 juni 2017 - Personeelsleden die willen kandideren voor een tijdelijke aanstelling voor bepaalde duur of voor een tijdelijke aanstelling voor doorlopende duur (TADD), doen er goed aan rekening te houden met de voorschriften en reglementeringen van de overheid en die van hun inrichtende macht. Zeker de indieningsdatum (vóór 15 juni 2017) van uw kandidatuur en de manier van versturen (per aangetekende brief of via het internet) dienen nauwgezet nageleefd te worden. Zo niet bestaat de kans dat uw kandidaatstelling ongeldig wordt verklaard.

Schoolverlaters en Starters in het onderwijs

Gratis brochure

8 juni 2017 - Je bent jong en je wil als leerkracht aan de slag of je bent niet meer zo jong en toch ambieer je een job in het onderwijs… Aan de hand van deze brochure wil het VSOA Onderwijs iedereen die een baan zoekt in het onderwijs op een overzichtelijke en vraaggestuurde manier laten kennismaken met het Vlaams onderwijslandschap.

 

VSOA Onderwijs Nieuwsbrief

Editie juni 2017

31 mei 2017 - De VSOA Onderwijs Nieuwsbrief editie juni wordt eind deze week verstuurd. Wij wensen u veel leesplezier toe.

Nog niet ingeschreven op onze Nieuwsbrief?
Klik hier om in te schrijven.

 

Pagina's

Subscribe to VSOA Onderwijs RSS