Extra voordelen

Bij het VSOA heb je je ledenbijdrage zo terugverdiend!

Dankzij het voordelenplatform van Merits & Benefits kan je als lid van het VSOA Onderwijs het hele jaar door profiteren van een ruim aanbod aan exclusieve kortingen en voordelen.

Die kortingen en voordelen krijg je bij een resem handelaars in België: van lokale winkels en nationale retailers tot webshops en pretparken. Je shopt dus met grote kortingen bij honderden handelaars, winkelketens en webwinkels. Ideaal voor de prijsbewuste consument, want zo bespaar je  ieder jaar tot duizenden euro’s bij je favoriete winkels!

Het mooie voordeelpakket dat het VSOA via het platform van Merits & Benefits aanbiedt, wordt bovendien regelmatig vernieuwd waardoor er wordt ingespeeld op de noden en wensen van onze leden.

Registreer je

Ben je lid bij het VSOA en heb je je lidkaart ontvangen...

Registreer je dan snel op www.vsoa-voordelen.be en geniet van het voordelenpakket!

 

 

 

 

ACLVB-vakantiehuizen: het hele jaar door voordelig op vakantie

De ACLVB stelde met zorg een palet sfeervolle verblijven aan de Belgische kust, in de Ardennen en Frankrijk samen. Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB – vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven; die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

 

Zin om er enkele dagen op uit te trekken?

De Liberale Vakbond heet je welkom in zijn vakantieaccommodaties in: Blankenberge, De Panne, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Westende, Barvaux-sur-Ourthe en in het Zuid-Franse Cavalaire-sur-Mer. Alle appartementen en huisjes zijn sfeervol ingericht en goed gelegen. Iedereen is er welkom, maar als VSOA en ACLVB-lid huur je tegen een extra voordelig tarief*.
Om in aanmerking te komen voor het ledentarief, dient u minimum 12 maanden bijdragen betaald te hebben.

 

Vanaf 1 september kan u boeken voor het laagseizoen, de krokusvakantie, de paasvakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie van het volgende jaar. Vanaf 1 december kan u boeken voor het hoogseizoen (mei, juni, juli, augustus en september).

 

 

 

   Download de brochure Vakantiehuizen

 

U wil een verblijf boeken? Reserveren kan online

Neem een kijkje op https://www.aclvb.be/nl/vakantiehuizen

Online boeken kan via de website. U kunt dan zelf nagaan of er voor een bepaalde periode nog appartementen beschikbaar zijn. Daarnaast wordt uw voordelige prijs onmiddellijk zichtbaar.

BOEK ONLINE

 

 

Delen: