Extra voordelen

Onze Voordelengids

Wij vinden het belangrijk dat onze leden tevreden zijn. Op het VSOA-Onderwijs kan u dan ook iedere dag rekenen voor de collectieve en individuele verdediging van uw beroepsbelangen.

Maar we hebben voor u nog wat extra’s. Naast onze klassieke, syndicale activiteiten bieden wij aan onze leden sedert vele jaren de mogelijkheid om te genieten van een aantal exclusieve en financieel interessante voordelen.

Deze voordelen worden aan u, als trouw lid van het VSOA, met veel plezier aangeboden. U vindt ze in onze Voordelengids. Bekijk ze aandachtig en maak uw keuze.

 

Klik hier om de Voordelengids 2018 te downloaden

 

 

 

 

Op www.vsoa.eu//voordelen vindt u trouwens nog meer voordelen Last Minute.

 

 

 

Vakantiehuizen ACLVB; het hele jaar door voordelig op vakantie

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven: die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

Zin om er enkele dagen op uit te trekken? Ontdek het mooie aanbod ACLVB-vakantieverblijven

De ACLVB stelde met zorg een palet sfeervolle verblijven aan de Belgische kust, in de Ardennen en Frankrijk samen en heet je welkom in zijn vakantieaccomodaties in Blankenberge, De Panne, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Westende, Barvaux-sur-Ourthe en in het Zuid-Franse Cavalaire-sur-Mer...

Alle appartementen en huisjes zijn sfeervol ingericht en goed gelegen. Iedereen is er welkom, maar als VSOA en ACLVB-lid huur je tegen een extra voordelig tarief. Om in aanmerking te komen voor het ledentarief, dient u minimum 12 maanden bijdragen betaald te hebben.

Klik hier om de gids ACLVB-vakantiehuizen te downloaden of Boek online en u kunt dan zelf nagaan of er voor een bepaalde periode nog appartementen beschikbaar zijn. Daarnaast wordt uw voordelige prijs onmiddellijk zichtbaar.

Boeken voor het laagseizoen, de krokusvakantie, de paasvakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie kan al vanaf 1 september. Vanaf 1 december kan u boeken voor het hoogseizoen (mei, juni, juli, augustus en september).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen: