Dienstverlening naar maat!

Bij het VSOA Onderwijs bent u als lid géén nummer! Het is maar één van onze slagzinnen om aan te geven, dat onze organisatie dicht bij zijn leden staat en dat u te allen tijde op ons kan rekenen; ook dicht bij uw woonplaats. “Dienstverlening naar maat” is dan ook een belangrijke troef van het VSOA Onderwijs; een dynamische vakorganisatie in beweging met als topprioriteit een kwaliteitsvolle ledenservice.

Serviceline

Bij de Serviceline kunnen àl onze leden met hun vragen terecht; zowel telefonisch als via e-mail. Ons streefdoel: “Respons op uw vraag binnen de 24 uur!”

Telefonisch wordt u meteen verder geholpen. Sommige vragen zullen - afhankelijk van de complexiteit ervan - enig opzoekingswerk vragen… Niettegenstaande wij de factor kwaliteit eveneens hoog in ons vaandel voeren, zullen wij er ook hier naar streven om u zo snel mogelijk verder te helpen.

U kan iedere werkdag terecht bij de
VSOA SERVICELINE

van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16 uur
02 529 81 35

en ook buiten de kantooruren via:
serviceline@vsoa-onderwijs.be

 

Persoonlijk onderhoud? Dat kan…
 

U wil u een persoonlijk onderhoud met de secretaris van uw afdeling… Dit is mogelijk op woensdagnamiddag én ook op andere werkdagen; behalve tijdens de schoolvakanties! 

 

 

 

Delen: