Volg VSOA op de sociale netwerken

VSOA is voortaan ook terug te vinden op de social media. Mensen communiceren met elkaar, wisselen informatie uit en mobiliseren om gemeenschappelijke doeleinden te bereiken. Dat is het principe eigen aan de vakbond.

Heel wat vakbondsafgevaardigden zijn ons voorgegaan, overtuigd van het nut van deze media om te communiceren met alle mensen die geïnteresseerd zijn in onze vakbond en in het gebeuren binnen hun sector.

Of het nu gaat over de brandweer, het onderwijs, de zeeloodsen, de politie, of noem maar op… afgevaardigden willen informatie delen die hen zou kunnen interesseren in het kader van hun vakbondswerk.

VSOA volgt hun goede voorbeeld
Op de Facebookpagina van VSOA kan je voortaan informatie inwinnen en inspiratie opdoen om de standpunten en acties van onze vakbond te vernemen.

Je kan ook reageren

Weet wel dat we ons als moderator het recht toe-eigenen om reacties te wissen die ongepast, beledigend of aanvallend zijn.

Facebook is oncontroleerbaar en dat is de reden waarom deze tool interessant is. Informatie die naar vrienden, vrienden van vrienden en zo verder gaat, vergroot de bekendheid van onze acties. We willen niet controleren wat onze leden publiceren, maar vragen duidelijk dat wanneer ze gebruik maken van de naam van onze organisatie, ze onze waarden respecteren omdat ze zich dan niet ten persoonlijke titel uitspreken, maar de reputatie van VSOA gebruiken.

Join us!

Volg onze acties op:
https://www.facebook.com/vsoa.eu
https://twitter.com/vsoa_slfp
https://www.flickr.com/photos/vsoa_slfp
http://instagram.com/vsoaslfp#
https://plus.google.com/+VsoaEu

Delen: