Schoolverlaters en Starters in het onderwijs

Gratis brochure

Je bent jong en je wil als leerkracht aan de slag of je bent niet meer zo jong en toch ambieer je een job in het onderwijs… Aan de hand van deze brochure wil het VSOA Onderwijs iedereen die een baan zoekt in het onderwijs op een overzichtelijke en vraaggestuurde manier laten kennismaken met het Vlaams onderwijslandschap.

Naast een korte uiteenzetting over onze visie en doelstellingen, is deze brochure in de eerste plaats een praktische handleiding. Ze zal je helpen om op een effectieve manier informatie in te winnen over het onderwijs in Vlaanderen in het algemeen en over de sollicitatieprocedures in het bijzonder. Naast verwijzingen naar interessante websites, vind je er ook allerlei contact– en mailadressen in terug. Ook de vigerende onderwijswetgeving zal je aan de hand van diverse verwijzingen kunnen raadplegen.

Je kan deze brochure op eenvoudig verzoek gratis ontvangen. Stuur een mail met daarin de vermelding van je naam en adres naar: info@vsoa-onderwijs.be en je krijgt ze per kerende in je mailbox.

Wij wensen je alvast veel leesplezier.

Delen: