Hoe word je lid?

Je kan je aansluiten bij het VSOA Onderwijs door het aansluitingsformulier volledig in te vullen en ondertekend aan onze dienst ledenadministratie te bezorgen. Dat aansluitingsformulier kan je krijgen van de vakbondsafgevaardigde van het VSOA Onderwijs in je school of centrum of door een mail te sturen naar:

info@vsoa-onderwijs.be  

Je kan het echter hieronder ook downloaden.

 Klik hier om het aansluitingsformulier te downloaden.

Het formulier stuur je volledig ingevuld én ondertekend via de post terug naar:

VSOA Onderwijs
Boudewijnlaan 20/21
1000 Brussel

Nadat de ledenadministratie van het VSOA Onderwijs jouw aansluitingsformulier heeft ontvangen, worden de betalingsmodaliteiten vastgelegd en afgehandeld. Je bent pas lid, nadat wij je bijdrage hebben ontvangen. Daarop wordt er een dossier aangelegd en wordt je ook het kennismakingspakket met daarin de welkombrochure, de voordelengids, de handige A4-schoolkalender en een pocketkalender opgestuurd. 

Ledenbijdrage betalen kan op twee manieren: via overschrijving of door domiciliëring

► Betalen via domiciliëring

Betaal je je ledenbijdrage via domiciliëring, dan betaal je maandelijks het verschuldigd bedrag. Kies je voor deze betaalwijze, dan vragen wij wel om de ledenadministratie ervan te verwittigen wanneer er iets wijzigt in je persoonlijke toestand (pensionering).

► Betalen via overschrijving

Opteer je om te betalen via overschrijving, dan vragen wij om ineens het bedrag voor een volledig jaar over te schrijven. Een maandelijkse overschrijving brengt uitermate veel manueel werk met zich mee. Bovendien is het niet ondenkbaar, dat je dat eens vergeet... Je zou dan in de veronderstelling zijn, dat je nog lid bent, terwijl dat niet meer het geval is.

Wil je in de toekomst toch via Europese domiciliëring betalen of heb je als lid reeds een domiciliëringsopdracht lopen, maar wijzig je van rekening… Bezorg ons dan het mandaatformulier dat je hieronder kan downloaden, ingevuld én ondertekend via de post terug op bovenstaand adres.

 Klik hier om het mandaatformulier te downloaden. 

 

Delen: